Queen show vyráža na turné, príde aj do Michaloviec!

Muzikál so svetoznámymi hitmi zavíta aj do Michaloviec.

Poprední muzikáloví umelci z Divadla Nová scéna pod vedením režiséra Patrika Vyskočila od septembra 2022 tvrdo pracujú na koncertnej šou venovanej hudobnej legende Freddiemu Mercurymu a skupine Queen. Po vypredanej premiére, ktorá sa uskutočnila v Divadle Nová scéna, mieria na turné po celom Slovensku, ktoré zakončia 27. júna v michalovskej Chemkostav aréne!

Queen show – pocta legende! Takýto názov nesie predstavenie, ktoré sa uskutoční v Michalovciach. Po Michalovi Davidovi a tanečníkoch pod vedením Michalovčana Jána Ďurovčíka v predstavení Voda a krv nad vodou nás teda čaká do začiatku letných prázdnin ďalší výrazný kultúrny zážitok. Hudobno – tanečná show venovaná pocte legendárnemu spevákovi Freddiemu Mercurymu a skupine Queen. Osemnásť najznámejších hitov tejto slávnej britskej skupiny budú spolu na javisku interpretovať špičky slovenskej muzikálovej scény, ktorým budú sekundovať profesionálni tanečníci pôsobiaci u nás aj v zahraničí. Diváci budú mať možnosť počuť a vidieť originálne úpravy najväčších hitov skupiny Queen, efektívne choreografie rôznych tanečných žánrov v prevedení mladých muzikálových tanečníkov a samozrejme pútavú Lightshow s efektným scénickým vizuálom, ktorý dopĺňajú zábery zo živých vystúpení skupiny QUEEN na LED obrazovke.

Queen show bude mať okrem zábavného aj edukatívny charakter, nakoľko bude svojou jednoduchou dejovou línou, interakciou hercov s divákmi a dokrútkami zo zákulisia a koncertov skupiny Queen, mapovať súkromný a profesný život Freddieho Mercuryho. O všetkom vás budeme ešte včas informovať. Sledujete náš facebook, ako aj internetové stránky. Vstupenky si môžete v sieti Ticketportál zakúpiť už teraz!

.

<
Sledujte nás:
To Top